1. Home
  2. Vesti
  3. Šta će Jeep prikazati u Ženevi?
Šta će Jeep prikazati u Ženevi?
0

Šta će Jeep prikazati u Ženevi?

149
0
Podelite sa prijateljima:

Američki proizvođač objavio je svoje planove za nastup na najvećoj automobilskoj fešti na svetu. 

Mada Jeep neće dovesti novi model u Ženevu, uzbuđenje ipak neće izostati. Ljubitelji ove marke moći će da vide nekoliko novih varijanti za već postojeća vozila iz game Jeepa.

Renagade, Compass i Cherokee dobijaju novu „S“ verziju. Modeli sa ovom oznakom drugačijih su od standardnih po obimnijem spisku dodatne opreme, ali i po vizuelnim dodacima čiji je cilj uvećanje vrednosti konkretnog automobila.

Primera radi Renegade S  stiže u Alpine White boji, ima kontrasni crni krov. Pored toga poseduje drugačiju prednje rešetku od standardnog modela, kao i LED svetla kako napred, tako i pozadi. Unutar kabine najveća promena jesu kožna sedišta. Slične izmene dogodile su se i kod ostalih vozila iz Jeep game.

Mada nije novitet, Jeep Cherokee Trackhawk sigurno će privući najveću pažnju na štandu američke marke u Ženevi. Verzija namenjena za Evropljane koristi 2,0-litarski turbo agregat koji razvija 270 ks i 400 Nm, a snaga se na sve točkove prenosi putem devetostepenog automatskog menjača.

Jeep od 2014. godine beleži konstantan rast prodaje na Starom kontinentu. Te godine prodali su ukupno 40.353 vozila, dok su u protekloj godini Evropljani kupili čak 165.058 automobila marke Jeep.

AutoRepublika 

 

(149)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments