1. Home
  2. Vesti
  3. Premijera: Osveženi Alfa Romeo Giulietta
Premijera: Osveženi Alfa Romeo Giulietta
0

Premijera: Osveženi Alfa Romeo Giulietta

896
0
Podelite sa prijateljima:

Alfa Romeo prikazao je blago restilizovanu Giuliettu, a premijera je zakazana za početak marta i Salon automobila u Ženevi. 

Alfa će u Ženevi izložiti dve varijante ovog hedžbeka: Veloce (na naslovnoj fotografiji) i Executive. Obe verzije imaju nešto drugačiji izgled u odnosu na prethodnike, a došlo je i do manjih promena u tehničkom smislu.

Giulietta Veloce zablistaće u Švajcarskoj uz određene vizuelne izmene. Pre svega tu su novi „sportski“ odbojnici, potom crne aluminijumske felne od 18 cola, metalik crne kvake, kao i Brembo žuta kočiona klešta, dvostruki završeci izduvnih cevi… Očito je da Veloce varijanti ne manjka atraktivnih detalja.

Unutar kabine Alfa Romeo navodi da su upotrebljeni znatno kvalitetniji materijali, a posebno se ističe upotreba Alcantare na sedištima, kao i korišćenje kontrastnog žutnog konca za štep, što dodatno doprinosi atraktivnosti enterijera.

Nova Giulietta Veloce da se pohvaliti i sa tzv. Tech Pack, odnosno novotarijama u svetu tehnologije. Ovde se konkretno misli na upotrebu ekrana osetljivog na dodir dijagonale 7 inča za kontrolisanje informativno-zabavnog sistema, kao i na postavljene USB i HDMI priključke u automobilu.

Novitet kod Giuliette Veloce je novi 2,0-litarski dizel agregat koji razvija 170 konjskih snaga i uparen je sa šestostepenim automatskim menjačem sa duplom spojnicom.

Što se tiče Executive varijacije kod Alfinog hedžbeka, italijanska marka još uvek nije saopštila detalje u vezi sa ovim modelom. Jedino što se zna jeste da ta verzija neće biti dostupna u Velikoj Britaniji, kao i da će osveženi model imati u paleti boja novu nijansu zelene (na fotografiji u tekstu).

AutoRepublika 

(896)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments