1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes predstavio restilizovanu V klasu
Mercedes predstavio restilizovanu V klasu
0

Mercedes predstavio restilizovanu V klasu

318
0
Podelite sa prijateljima:

Mercedesov van dobio je nove agregate i nešto drugačiji izgled. 

Kao što restilizacije obično i prolaze u premijum segmentu, tako je bilo i sada. V klasa je poprimila krajnje suptilne vizuelne izmene, a najveća se ogleda u promeni oblika prednjeg odbojnika. Osim toga Mercedes je pridodao četiri boje u mogući izbor, kao i četiri tipa felni.

Promene unutar vozila su nešto evidentnije. U zavisnosti od postavke koju odabere kupac, V klasa može posedovati sedišta postavljena tako da stvaraju lounge atmosferu, ili da postavka bude u tipičnom, putničkom maniru.

Što se tiče izmena u paleti motora novost je dolazak dizel agregata OM654. U pitanju je turbo dizel pogonska jedinica koja u V klasu stiže iz E klase. Ovaj motor nudi bolje performanse, veću uglađenost u radu i manju emisiju štetnih gasova. Vozaču je na raspolaganju 143 kW i 400 Nm u osnovoj ponudi, dok je dostupna i snažnija verzija sa 176 kw i 500 Nm. Obe verzije uparene su sa devetostepenim automatskim menjačem.

Mercedes je najavio i da će ova restilizovana varijanta imati debi na Salonu automobila u Ženevi. Pored nje, „trokraka zvezda“ će u Ženevi predstaviti koncept EQ V, odnosno potpuno električno izdanje V klase.

AutoRepublika 

(318)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments