1. Home
  2. Vesti
  3. Lamborghini ograničava svoju proizvodnju
Lamborghini ograničava svoju proizvodnju
0

Lamborghini ograničava svoju proizvodnju

231
0
Podelite sa prijateljima:

Šef italijanske marke, Stefano Domenikali, najavio je da će 2020. godine Lamborghini napraviti 8.000 automobila i nijedan više!

Polovina planirane proizvodnje otpadaće na SUV Urus, a drugu polovinu zauzimaće Huracan i Aventador, sa tim da će poslednje navedeni ujedno imati i najmanje napravljenih primeraka.

„Razjareni bik“ imao je fantastične prodajne rezultate prošle godine kada su na globalnom nivou dostavili 5.750 automobila, što je rast od 51% u odnosu na rezultat iz 2017. godine.

Cilj limitiranja proizvodnje kako kaže Domenikali je zadržavanje ekskluzivnosti i očuvanje vrednosti brenda. Kakav vrtoglavi uspon zapravo beleži Lamborghini najbolje se da objasniti kroz brojke. Sad već davne 2010. godine isporučili su 1.302 automobila, a deceniju kasnije imaju planiranu proizvodnju gotovo osam puta veću!

„Snaga Lamborghinija raste sa novim generacijama. To mi pričinjava veliko zadovoljstvo, uostalom zato smo danas tu gde jesmo, zbog novih naraštaja“, kazao je Stefano Domenikali.

AutoRepublika

(231)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments