1. Home
  2. Vesti
  3. Kristijano Ronaldo pazario najskuplji automobil na svetu Bugatti La Voiture Noire
Kristijano Ronaldo pazario najskuplji automobil na svetu Bugatti La Voiture Noire
8

Kristijano Ronaldo pazario najskuplji automobil na svetu Bugatti La Voiture Noire

10.86K
8
Podelite sa prijateljima:

Portugalska fudbalska sveta, reprezentativac i prvotimac italijanskog Juventusa je pazario najskupoceniji svetski automobil Bugatti La Voiture Noire. Ronaldo, koji je nedavno pomogao svom klug, pomenutom italijanskom gigantu Juventusu, da osvoji 36. šampionat, počastio je sebe ovim poklonom, inače planiranom za proizvodnju u seriji od samo deset primeraka. Cena jednog primerka modela Bugatti La Voiture Noire ili jednostavno Centodiecija je negde oko 8,5 miliona evra.

Fudbalska zvezda je o ovome obavestio javnost putem svog naloga na Instagramu, gde je pozirajući uz skup automobil objavio i par reči, nešto tipa „Vi birate pogled“. Tridesetpetogodišnji fudbaler je dodatno iskazao „stil“ kada je u inicijale automobila ugradio i akronim CR. Ukupna vrednost automobila u Ronaldovoj garaži se sada procenjuje na nabavnu vrednost od preko 30 miliona evra.

Bugatti La Voiture Noire je u stanju da dostigne brzinu od 380 km/h, dok iz mirovanja do stotke ubrzava za 2,4 sekunde. Isporuka skupocenog četvorotočkaša će se odigrati negde sledeće godine.

View this post on Instagram

You choose the view 😉😅

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

To što je Ronaldo kupio najskuplji automobil na svetu nikako se ne može tretirati kao iznenađujuć događaj, posebno zbog poznatih, odličnih odnosa između fudbalera i kompanije Bugatti. Nedavno su se Bugatti i Nike uortačili kako bi predstavili posebnu obuću za Kristijana Ronalda. Marka iz sveta sportske opreme je, u tandemu s Bugattijem predstavila “Nike Mercurial Superfly CR7 Dieci,“ inspirisane modelom Centodieci, to jest modelom Bugatti La Voiture Noire.

Da dodamo da je Bugatti La Voiture Noire poslednja prinova u voznom parku Kristijana Ronalda, na kome mu mnogi osnovano zavide. On je poznat kao obožavalac automobila, pa tako već poseduje primerak modela iz iste kuhinje, Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. Pored vozila marke Bugatti, u Ronaldovom novčaniku se nalazi i saobraćajna dozvola po jednog primerka egzotičnih modela Ferrari 599 GTO, Lamborghini Aventador, McLaren MP4 12C. Takav kakav je, čini se ne preterano bistar, on „počasti“ obožavaoce fotografijama svojih automobila. Njih je 233 miliona širom sveta.

Portugalac je prošle godine preplavio svetsku štampu tako što je medije zaintrigirala njegova objava o kupovini jahte vredne 5,5 miliona britanskih funti. Zna se da ima 5 luksuznih soba i 6 posebno „skockanih“ kupatila.

AutoRepublika

(10861)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

8 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Uskoro ide oglas:

Prodajem Bugatti La Voiture Noire u delove. Cena po dogovoru.

igi

„čini se ne preterano bistar“ – samo se čini. Svaka njemu čast na svim rezultatima.

Dzoniz

La voiture noire i Centodieci nisu isto, Centodieci ima „rupice“ na zadnjem stubu.

Jane

Voiture Noire i Centodieci su dva razlicna vozila (iako oba na osnovi Chiron-a)
Voiture Noire – https://www.motor1.com/news/307989/bugatti-la-voiture-noire/amp/
Centodieci – https://www.bugatti.com/models/one-off-models/centodieci/

Dzoniz

E bravo, mene mrzelo da kačim linkove 🙂

Dundo Maroje

Prica je iz aprila prosle godine. I netacna je, prenose je uglavnom indijski mediji.
Cak ni ova njegova slika sa instagrama nije sa La Voiture Noire, nego sa Chironom.

S mile

Sve je to malo zadovoljstva, da se ima sta pricati sa drustvom, mala investicija, opremanje garaze sa odgovarajucim uslovima. Zanimacija danas, za nekog ko moze, a dobra investicija za sutra. Bice prodat za 30 % vise para i 400km…kao neki skorasnji oglas…

Izmenjeno 3 godine pre od strane S mile
Peki

Ufff, prepotentni portos nauci da pika loptu pa si umislio da je neko i nesto! Ne zna se ko je gluplji on ili oni koji ga toliko placaju da trci od gola do gola? Dokaz koliko je danas izopacen sistem vredovanja….