1. Home
  2. Vesti
  3. Nepotrošeni sjaj – Jaguar Land Rover Range Rover (galerija i video)
Nepotrošeni sjaj – Jaguar Land Rover Range Rover (galerija i video)
0

Nepotrošeni sjaj – Jaguar Land Rover Range Rover (galerija i video)

462
0
Podelite sa prijateljima:

Bezmalo cela JLR gama čekala je nas. Proveli smo dan uživajući u ljubaznosti domaćina, na trkačkim i „off-road“ test stazama zatvorenog tipa, kao i na regionalnim drumovima  i šumama i proplancima Fruške Gore.

Pored nedavno predstavljenog Land Rover Range Rover Velara, koji je bio apsolutni hit dana, pilotirali smo i sledećim vozilima istog brenda: Evoque Cabriolet TD4 180 ks HSE Dynamic, Discovery Sport TD4 180 ks HSE, Discovery TD6 HSE Luxury.

Jaguar modeli za čijim volanom smo se našli su uključili sledeća vozila: XE 20d R-Sport, XE 20d Portfolio AWD, F-Pace 3.0D AWD S AK, XF 35t AWD S, F-Type Coupé 400 Sport AWD.

Većinu ovih vozila ćemo imati na testu, jedan primerak zasigurno ne. Zato ćemo da se potrudimo da vam prenesemo prve utiske o njemu, jer se zaista radi o veoma atraktivnom modelu.

Automobili kao i ljudi, sve više liče jedni na druge, uklopljeni u sivilo svakodnevice. Česti pokušaji da se iz mediokriteta pobegne obično završavaju kao izvor neukusa i tihog podsmeha.

Jučerašnji dan je savršeni nastavak prvih iskustava sa kompanijom British Motors i teško da će biti klasifikovan u „Recycle Bin“, kada se memorija u srcu bude napunila raznim utiscima. Na početku naše priče sa kompanijom British Motors, slušali smo čoveka, četrdesetak godina zrelog direktora prodaje, kako rečima i govorom tela, karakterističnim za zanesene dečkiće, prepričava planove za budućnost i standarde poslovanja koje Jaguar Land Rover stavlja pred zastupnike ovih brendova, kakva organizacija prostora mora da bude u salonu, pod kojim uglom i kojom jačinom izvori svetlosti sa plafona, treba da obasjaju predmete svačije radoznalosti. Već tada, iskusnim ljudima, bilo je očigledno da će, dugo vremena u Srbiji skrajnuti, Jaguar, Land Rover i Range Rover automobili doživeti renesansu ugleda, i steći zasluženo tržišno učešće.

Iskusni znaju da već formirane zvezde, bilo da pričamo o ljudima ili kompanijama, ulažu umerene napore kako bi stečeni status zadržali, a nije redak ni slučaj varljivog samozodovoljstva koji, naravno vode u inertnost i nedovoljnu posvećenost razvoju biznisa, i kupcu, u krajnjoj liniji. S druge strane, zvezde u usponu su pune elana, izgaraju u svojoj strasti, pa je uspeh zagarantovan, a kupac najsrećniji u priči.

 

British Motors je definitivno zvezda u usponu.

 

 

(462)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments