1. Home
  2. Video
  3. Jeep Wrangler: Nestvarna “Off-Road” postignuća Instagram korisnika (VIDEO)
Jeep Wrangler: Nestvarna “Off-Road” postignuća Instagram korisnika (VIDEO)
1

Jeep Wrangler: Nestvarna “Off-Road” postignuća Instagram korisnika (VIDEO)

187
1
Podelite sa prijateljima:

Američki nacionalni park Sand Hollow se nalazi u saveznoj državi Juta, poznatoj po rasprostranjenosti crvenih stena, predivnih pejsaža, kao i po, skoro vertikalnim stenama unutar krajolika prepunog kanjona. Neki bi rekli, idealan ambijent za druženje sa terencem. Jeep Wrangler deluje kao pravi izbor.

Oni kojima je poznato koliko je zapravo delikatna misija uspinjanja, pa možemo slobodno reći, na ovaj stenoviti, prirodni zid, znaće da cene veštine Instagram korisnika koji je svoje umeće podelio sa globalnom internet zajednicom.

Kombinacija veoma precizno odmereno dodatog gasa i filigransko preciznog upravljanja, apsolutno su esencijalne važnosti za kompletiranje ovakve misije.

Čak i kada se savladavanje uspona ispostavi neuspehom, važno je sačuvati pribranost, što nam je, verovatno isti vozač Wranglera, demonstrirao još jednim kratkim video klipom.

Intstagram korisnik Chuck, i njegov Jeep, pojavili su se čak i na Naučnom kanalu (Science Channel), gde su demonstrirali svoje timske mogućnosti.

 AutoRepublika

(187)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Yankee

Eh sto one Idaho tablice vracaju secanje … Moje stare jos uvek imam u garazi na zidu. 🙂