1. Home
  2. Vesti
  3. BMW M odeljenje rekordno u 2018. godini
BMW M odeljenje rekordno u 2018. godini
0

BMW M odeljenje rekordno u 2018. godini

471
0
Podelite sa prijateljima:

Protekla godina bila je fantastična za performantno odeljenje BMW-a. 

U 2018. godini kupljeno je 102.780 automobila sa „M“ oznakom. To je rast od 27% u odnosu na rezultat ostvaren 2017. godine. Osim toga, BMW se pohvalio da je bilo predviđeno da se „magična“ cifra od 100.000 prodatih primeraka pređe tek 2020. godine, što govori o tome koliko je zapravo uspešno postalo M odeljenje.

Najprodavaniji model M odeljenje je M2 sa 13.731 kupljenim primerkom. Sledi ga M5 F90 koji je stigao do 7.823 nova vlasnika.

Što se tiče ove godine M divizija sprema nekoliko novih modela. Na čelu sa novim čovekom, Markusom Flahom, koji je otpratio Franka van Mila na mesto šefa za razvoj svih novih vozila, ovaj podbrend hvata zalet za još bolji rezultat ove godine. Markus Flah je široj javnosti poznat kao vođa razvoja nove Serije 8.

U ovoj godini videćemo sledeće model sa „M“ značkom: X3 M, X4 M, M8 u kupe, kabrio i gran coupe izdanju, kao i konceptualne varijante nadolazećeg M3 odnosno M4.

(471)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments