1. Home
  2. Vesti
  3. BMW zabeležio rast prodaje od 1,1% (2018.)
BMW zabeležio rast prodaje od 1,1% (2018.)
0

BMW zabeležio rast prodaje od 1,1% (2018.)

187
0
Podelite sa prijateljima:

Prodajni rezultati kompanije BMW grupa su tokom prethodne godine bili bolji za 1,1% u odnosu na one koje su Bavarci zabeležili tokom 2018. Ukupno je plasirano 2.490.664 tokom upravo ispraćene godine, objavila je ovog jutra minhenska kompanija.

Saopštenje za javnost takođe sadrži izneto očekivanje proizvođača luksuznih vozila da se za 2019. godinu očekuje dalji blagi rast, uprkos veoma izazovnim tržišnim okolnostima u svetu.

Prodaja marke BMW, izolovano od ostalih brendova pod kontrolom grupacije (Mini i Rolls Royce) je bila uspešnija od proseka za celu kompaniju, odnosno porasla je u posmatranom periodu za 1,8%. To znači da je na ulice izašlo 2.125.026 novih vozila sa oznakom popularne marke, tokom prošle godine.

Dok je prodaja marke BMW i u decembru zabeležila rast od 1,3%, grupacija je ipak u totalu ipak prodala za 0,7% vozila manje nego poslednjeg meseca 2017. godine. Ovakav tužan ishod je uslovio loš plasman vozila marke Mini, koji je otišao u crveno u tom mesecu, za 11,3%.

Na naslovnoj fotografiji se nalazi procurela ilustracija zadnjice nove serije 7.

AutoRepublika

(187)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments