1. Home
  2. Sajmovi
  3. Prve pretpremijerne fotografije Mercedes-Benz CLA
Prve pretpremijerne fotografije Mercedes-Benz CLA
0

Prve pretpremijerne fotografije Mercedes-Benz CLA

501
0
Podelite sa prijateljima:

Premijera druge generacije novog modela sa trokrakom zvezdom na haubi, Mercedes-Benza CLA je zakazana za večernje sate po centralno-evropskom vremenu, na Sajmu potrošačke elektronike koji se održava u Nevadi, odnosno u Las Vegasu.

Ipak, zahvaljujući čudesnoj moći interneta, u prilici smo već sada da vam predstavimo prvu fotografiju atraktivnog sedana koji umnogome asocira na, po lepoti, neprevaziđene kupe verzije.

Model koji će biti prikazan večeras, nosiće oznake Edition 1, a biće dostupan u prvih dvanaest meseci tržišnog života.

Neposredno nakon premijere, očekujte detaljne informacije o novajliji na stranicama AutoRepublike.

AutoRepublika

(501)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments