1. Home
  2. Vesti
  3. Pobediš Argentinu i dobiješ Rolls-Royce Phantom
Pobediš Argentinu i dobiješ Rolls-Royce Phantom
0

Pobediš Argentinu i dobiješ Rolls-Royce Phantom

863
0
Podelite sa prijateljima:

Ovogodišnje Svetsko prvenstvo u Kataru je barem za sada donelo dosta iznenađenja. Nemačka je izgubila od Japana, Maroko je bio bolji od Belgije koja brani bronzanu medalju, ali na kraju dana, sigurno najveći šok je stigao trećeg dana kada je Saudijska Arabija nadmašila Argentinu rezultatom 2:1.

S jedne strane, veliki favorit i poslednja prilika velikog Mesija da konačno postane svetski šampion, a s druge strane ekipa koja je u prošlosti uglavnom služila timovima za nabijanje gol-razlike.

Ali eto čuda se dešavaju i princ ove države po imenu Mohamed bin Salman Al Saud je spremio bogate nagrade za fudbalere. Svaki od njih će da dobije novi Rolls-Royce Phantom čija se vrednost procenjuje na oko 450 hiljada američkih dolara.

To je zapravo samo bazna cena, a sa punom opremom ume da bude i za 200 hiljada najmanjih zelenih novčanica viša. Kada znamo da se u timu nalazi 26 igrača, to znači da će ovo zadovoljstvo koštati princa oko 11,7 miliona najmanjih zelenih novčanica. Takva brojka je velika sića za 37-godišnjeg princa pošto se njegovo bogatstvo procenjuje na 25 milijardi dolara.

Ovo inače nije prvi put da fudbalerima iz države Bliskog istoka budu obećane velike nagrade za dobre rezultate. Svima nam je poznata priča sa Svetskog prvenstva 2002. godine kada im je rečeno da će svaki fudbaler dobiti po 20 miliona dolara ukoliko pobede Nemačku, ali će izgubiti tu utakmicu s čak 8:0.


Četiri dana nakon istorijske pobede nad Argentinom, Saudijska Arabija je izgubila od Poljske rezultatom 2:0, a u sredu je čeka meč sa Meksikom koji će odlučiti da li će igrati u 1/16 finala. Možemo tek za zamislimo koliko novca će princ potrošiti na njih ako se taj uspeh desi…

AutoRepublika

(863)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments