1. Home
  2. Sajmovi
  3. Infiniti QX Inspiration – foto premijera
Infiniti QX Inspiration – foto premijera
0

Infiniti QX Inspiration – foto premijera

122
0
Podelite sa prijateljima:

Konceptni automobil sa naslovne fotografije će biti glavna zvezda izložbenog prostora zakupljenog od strane marke Inifinit, na predstojećem Salonu automobila u Detroitu, koji svoje kapije otvara 14. januara.

U skladu sa običajima današnje automobilske industrije, ne čudi odluka proizvođača da pred premijeru, javnost zagreva za svoj novitet, pa su u skladu sa tim trendom, već sada postale dostupne dve fotografije koncepta Inifiniti QX Inspiration.

Osnovni zadatak atraktivnog korosovera je jasan: demonstracija dizajnerskog pravca koji će kompanija slediti u budućnosti, a koja će biti obeležena tranzicijom ka elektromobilima.

Odmah je vidljivo da je koncept jednobojan, čak je i maska hladnjaka izrađena u beloj nijansi. Prednje svetlosne grupe koriste LED tehnologiju i veoma su tanke, jasno otkrivajući pripadnost krosovera gami marke Infiniti. Korišćenje električnog pogonskog sklopa je rezultovalo praktičnijim, odnosno prostranijim enterijerom.

Infiniti QX Inspiration leži na modularnoj platformi koja će biti upotrebljena i za buduće sedane i krosovere marke, nezavisno od toga da li će koristiti čisto električne ili sekvencijalno hibridne pogonske sklopove. Serijska vozila marke Infiniti, koja koriste ovu arhitekturu, će biti predstavljena tokom 2021. godine.

Za više pojedinosti o privlačnom konceptu, sačekaćemo još desetak dana i početak Salona automobila u Detroitu.

AutoRepublika

(122)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments