1. Home
  2. Vesti
  3. Renault Clio u RS Line izdanju s početnom cenom od 21.400 evra
Renault Clio u RS Line izdanju s početnom cenom od 21.400 evra
9

Renault Clio u RS Line izdanju s početnom cenom od 21.400 evra

729
9
Podelite sa prijateljima:

Svi znamo da je Renault Clio drugi na evropskoj besteseler listi. Nova generacija obećava podizanje svih atributa na viši nivo, a glavni adut je definitivno dizajn, koji je sada obogaćen RS Line paketom.

Poslednje dve generacije su bile u ponudi u GT i GT Line paketima opreme, ali ih sada menja RS Line. Očigledno je da su u francuskoj kompaniji zaključili da je RenaultSport oznaka poznatija i povezanija s imidžom automobila.
Nakon kratkog predstavljanja medijima, Clio u RS Line izdanju može da se naruči u Francuskoj, po ceni od 21.400 evra, što je 1.300 evra više u odnosu na paket ispod. Standardna oprema uključuje 7,0-inčnu info-zabavu (opcija 9,3 inča), LED svetla, „hands-free“, naplatke od 17 cola, kožu, aluminijumske papučice i aero paket u F1 stilu.

Ovo je definitivno najatraktivnije izdanje Clija, a što se tiče motorizacije, u ponudi su 1,0-litarski turbo sa 100 ks i šestostepenim manuelnim menjačem (navedena cena je vezana za ovaj model), zatim 1,5-litarski dizelaš sa 115 konja i 1,3-litarski turbo benzinac sa 130 ks i sedmostepenim EDC menjačem s dvostrukom spojnicom. Potonja dva modela koštaju 24.100 evra.

Za „Blue Iron“ boju treba da se doplati 540 evra, ali nešto ne vidimo razlog da se to uradi. Pored „farbe“, 9,3-inčni ekran košta 350 evra, ili 1.600 u kombinaciji s Bose audio sistemom.

Što se Clija RS tiče, on treba da pristigne naredne godine, a prepostavlja se da će ispod haube posedovati 1,8-litarski turbo motor, koji će zameniti 1,6-litarsku jedinicu.

AutoRepublika

(729)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

9 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Renault Terminator

Jesu li ovi u Renaultu normalni!!!!! Alo Srbende,21.400 eura za 1.0 motor!!!!! Pa oni su pukli ko lajsne.Za te pare moze da se kupi polovni Talisman star 2 godine npr i dobro opremljen dizel sa 160ks.Auuuu,ovde je pamet rekla laku noc….
Molim te Moron za komentar,jel tebi ovo normlano druze?

moron

Naslovi … „Novi Mercedes B klase startuje sa cenom od 31.874 evra“ … u Nemačkoj … „Novi Renault Clio – objavljen cenovnik“ … u Francuskoj „Renault Clio u RS Line izdanju s početnom cenom od 21.400 evra“ … u Francuskoj … „Opel Grandland X Hybrid4 u Nemačkoj za celih 50.000 evra“ … Majku mu, a što ne bi bio naslov „Nova Škoda Scala u Srbiji startuje sa 15.804 evra“ ? Mislim da bi (i) to bilo interesantno „gradjanima AutoRepublike“ 🙂 Ili, umesto naslova „Istraživanje: Kakve su navike kupaca ultra luksuznih vozila u pogledu dodatne opreme?“, naslov „Da li bi kao… Pročitaj više »

Yankee

Ovo je RS koliko i moja Yaris. 😉

Renault Terminator

Ovo je samo nasminkano i natrpano opreme…Sve je to super ali cijena je nenormalna.

Balkanboj

Sa ovim novim cenama će se i Nemci lagano okrenuti kupovini polovnih ili će duže čuvati postojeće.

J4ZZER

Polako, cene su za FRA, meni su u Renou rekli da ce biti vece od starog modela za 1k, tako da nema mesta panici 🙂

Pa i nova Fiesta je bila u ST LINE i Titaniumu sa Ecoboostu na 18.5k u Srbiji, pa se polako spusta na 15k

Bte izasle su cene i paketi opreme za 208 u FRA

moron

Cene u FR nisu reper za Srbiju. Primera radi, gledah danas „salonske“ 308 Style HDI 100, po ceni oko 16.800 (sa met. bojom). Sada gledam sajt Pežoa u FR, Style HDI 100 tamo košta preko 25.000. Ne gaarantujem da je sadržaj opreme isti, ali, motor je isti, paket opreme se zove isto.
U FR 3008 Allure HDI 130 košta 34 350 evra, a kod nas 26.790 evra.

Renault Terminator

Opet mi je to mnogo druze za tu kategoriju.

moron

Cene vozila, posebno novih modela, se od strane svih proizvođača planski guraju na gore.