1. Home
  2. Vesti
  3. Suzuki predstavio konceptualno pikap izdanje modela Jimny
Suzuki predstavio konceptualno pikap izdanje modela Jimny
0

Suzuki predstavio konceptualno pikap izdanje modela Jimny

778
0
Podelite sa prijateljima:

Suzukijev koncept debitovaće na Salonu automobila u Tokiju. 

Očigledno je uspeh malenog Jimnyja u na početku tržišne karijere veći nego što su se u japanskoj kompaniji mogli i nadati. Sada su prikazali svoje viđenje kako bi mogla izgledati pikap izvedba popularnog mališana.

Naravno, pored produženog prtljažnika u skladu sa pikap karoserijom, ima i drugih izmena. Pre svega se one odnose na nešto drugačiji prednji odbojnik koji ima integrisane i dve kuke, očigledno za vuču, potom tu su i četiri LED reflektora postavljena na krov vozila.

Pored pomenutog pikapa koji će ako i dođe do proizvodnje najverovatnije biti fokusiran na japansko tržište, Suzuki je predstavio i koncept Jimny Survive. Očigledno je da je u pitanju verzija namenjena ljubiteljima nešto žešće terenske vožnje od one za koju je sposobna standardna varijanta Jimnyja.

Oba koncepta klasifikovana su kao kei modeli u Japanu. Automobili dele pogonsku jedinicu, a u pitanju je 0,66-litarski turbo motor koji u ovom slučaju razvija „ogromne“ 64 konjske snage.

Prikazani modeli doživeće premijeru sredinom januara naredne godine.

 

(778)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments