1. Home
  2. Vesti
  3. Prve zvanične fotografije Land Rover Defendera (GALERIJA)
Prve zvanične fotografije Land Rover Defendera (GALERIJA)
0

Prve zvanične fotografije Land Rover Defendera (GALERIJA)

339
0
Podelite sa prijateljima:

Land Rover Defender debitovaće u narednih 12 meseci, ali još uvek nije odlučeno gde i kada. 

Mada bi Ženeva možda bila i najpogodnija lokacija za premijeru ovakvog noviteta, ipak nema pouzdanih informacija kada će JLR prvi put zvanično predstaviti javnosti ovaj model.

Britanci su saopštili da je prototip već krenuo na veliki ispit, te da će se testiranja vršiti u Severnoj Americi. Navodi se da će prototipi biti voženi i na nadmorskoj visini od 4000 metara, kao i da će biti u upotrebi na temperaturama od -40 do 48 stepeni Celzijusove skale.

Ranije su primećene opitne mule Defendera sa kraćim međuosovinskim rastojanjem, što ukazuje n amogućnost da će postojati čitava familija Defender modela. Kada se govori o vizuelnom utisku, jasno je na prvi pogled da će nadolazeći Defender zadržati kockastu formu svojih predaka, u nešto izmenjenom obliku, pre svega na prednjem delu automobila.

Takođe sam izgled automobila navodi na zaključak da Land Rover želi da ukaže na slavnu prošlost ovog modela, ali i da na jedan način raskida sa tradicijom, jer će nova generacija Defendera i vizuelno i tehnološki biti znatno dručagija od prethodnih, legendarni modela.

Nova iteracija čuvenog terenca imaće široku paletu agregata, a uključivaće i benzinske i dizel pogonske jedinice. Kako je JLR već najavio da će svi modeli teog proizvođača od 2020. godine imati pomoć elektromotora, očekuje se da i Defender bude u blagoj hibridnoj postavci.

Još uvek ne postoje zvanične informacije o eventualnoj ceni nadolazećeg Defendera, ali britanski stručni mediji pišu da će početna cena za iznositi više od 44.000 evra.

 

(339)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments