1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen zaštitio „Type 7“ oznaku
Volkswagen zaštitio „Type 7“ oznaku
1

Volkswagen zaštitio „Type 7“ oznaku

358
1
Podelite sa prijateljima:

O čemu se radi, možemo samo da pretpostavljamo.

Volkswagen neprestano teži ka napretku od izbijanja „dizelgejta“. Najnovija stvar se tiče zaštite „Type 7“ oznake.

Za one koji to nisu znali, nemačka marka je nekada svoje modele označavala sa „Type“ i odgovarajućim numeričkim sufiksom.

Da se podsetimo, „buba“ je bila Type 1, dok je Kombi, duhovni predak I.D. Buzz koncepta bio Type 2. Kompaktni model je zatim nazvan Type 3, dok je Type 4 oznaka bila rezervisana za karavan.

Ukoliko zagrebemo dublje, poslednji put je Volkswagen upotrebio Type 7 naziv za vojno vozilo iz četrdesetih godina – „Scwimmenwagen“, što znači „automobil koji pliva“. Naravno, u slučaju nove iteracije, teško da se radi o amfibiji.

Dakle, o čemu bi ovde moglo da se radi, zaista ne znamo. Možda je VW jednostavno želeo da rezerviše naziv, čisto da bi održao niz.

Za neki konkretniji zaključak, ipak su nam potrebne dodatne informacije.

AutoRepublika

 

(358)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Jesu li ovo (originalne) gume sa Lade Nive ?
Imao sam „to“, te gume… Majko moja, TAM 110/150 je pravio manju buku sa svojim gumama