1. Home
  2. Vesti
  3. Toyota organizuje aukciju za prvi primerak nove Supre
Toyota organizuje aukciju za prvi primerak nove Supre
0

Toyota organizuje aukciju za prvi primerak nove Supre

179
0
Podelite sa prijateljima:

Zaljubljenici u sportske automobile će zasigurno biti zainteresovani ovim pozivom koji je uputio japanski proizvođač. Šansu da se nađe za volanom prvog serijskog primerka modela Toyota  Supra (2020.) dobiće onaj ko ponudi najviši iznos na aukciji, koju organizuje kuća Barrett-Jackson Auction iz Skotsdejla, američka savezna država Arizona, a koja će biti upriličena 19. Januara 2019. godine.

Potpuno jedinstveni primerak modela Supra, koji će se pojaviti na američkom tržištu posle više od dvadeset godina, poneće VIN identifikacioni broj 20201. Karoserija ovog primerka će biti ofarbana u mat sivu boju, dok će retrovizore krasiti kontrastna crvena boja. Felne od lake legure će biti u mat crnoj boji.

Unutrašnjost će posedovati puno elemenata izrađenih od kože, a dodatno će je krasiti i detalji od plastike ojačane ugljeničnim vlaknima, što će biti svojevrsan znak raspoznavanja konkretnog primerka Supre. Neposredno pred održavanje aukcije, proizvođač će obelodaniti dodatne pojedinosti koje ponuđenom četvorotočkašu, dodaju još intenzivniju notu ekskluzivnosti.

Instrukcije za zainteresovane učesnike na aukciji će obelodaniti American Heart Association, kao i Bob Woodruff Foundation.  Asocijacija je svojom misijom proklamovala promociju zdravijeg i dugotrajnijeg života, dok fondacija pronalazi i pomaže inovativne programe, posebno one koje uključuju američke ratne veterane.

Prototip roudstera Toyota Supra je izložen u aukcijskoj kući, a predstavlja vernu repliku serijskog primerka koji će biti isporučen u prvom delu 2019. godine.

Svetska premijera nove Supre je zakazana za 14. januar 2019. godine, na Salonu automobila u Detroitu. Očekujte prenos ovog događaja na stranicama AutoRepublike.

Izvor: Toyota

(179)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments