1. Home
  2. Vesti
  3. Dacia uskoro predstavlja još jedan SUV
Dacia uskoro predstavlja još jedan SUV
0

Dacia uskoro predstavlja još jedan SUV

819
0
Podelite sa prijateljima:

Prethodnog meseca smo izvestili da je rukovodstvo rumunske marke Dacia donelo čvrstu odluku da u svoju gamu ne uključuje niti jedan model koji bi zašao u viši segment od Dustera, ali i Logana. Pored toga, javnost je obaveštena da ne očekuje snažnije pogonske jedinice u vozilima marke, od onih koje su trenutno u upotrebi.

Stoga, ova najava možda nekoga ostavi u konfuziji, ali potez Rumuna, ponovo deluje potpuno u skladu sa ekonomskom logikom i poslovnim modelom koji za svoj istočnoevropski brend, forsira Renault grupa.

Verujemo da ste do ovog trenutka već shvatili, da će model koji je pri kraju svog tržišnog života jer je debitovao još 2012. godine, Dacia Lodgy u novoj generaciji dobiti povišenu poziciju sedenja, odnosno da će rumunski predstavnik u MPV segmentu obući SUV dres. Druga generacija Lodgyija bi trebalo da premijeru doživi 2020. godine.

Dacia Lodgy je, s obzirom na tržišne trendove, odnosno pad tražnje za minivan automobilima, rođena pod nesrećnom zvezdom, pa tako svi njeni inherentni talenti nisu došli do izražaja, kako bi se to možda i desilo u drugačijim okolnostima. Sa druge strane, kupci luduju za krosoverima.

Da li će Lodgy postati pravi krosover sa svim atributima koje taj segment vozila poseduje, ili će samo dobiti stilske primese karakteristične za modele sa povišenim klirensom, ostaje nejasno na osnovu šture najave iz Rumunije

AutoRepublika

(819)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments