1. Home
  2. Video
  3. Pojavio se trejler za treću sezonu Grand Toura (VIDEO)
Pojavio se trejler za treću sezonu Grand Toura (VIDEO)
2

Pojavio se trejler za treću sezonu Grand Toura (VIDEO)

373
2
Podelite sa prijateljima:

Premijera je zakazana za 18. januar naredne godine. 

Popularni trio Ričard Hamond, Džejms Mej i Džeremi Klarkson ponovo će uveseljavati publiku širom sveta u trećoj sezoni Grand Toura. Mada Amazon još uvek nije ništa potvrdio povodom broja epizoda u ovoj sezoni, najverovatnije će ih biti 12.

Hamond, Mej i Klarkson će se naći na putu više puta u tih 12 epizoda. Obići će Detroit odnosno SAD, Mongoliju, Kinu, a biće tu i zanimljivih izazova u Kolumbiji i Švedskoj. Nova sezona imaće za svakoga po nešto, od muscle car modela, preko hiperautomobila pa sve do pikapa.

Još uvek je neizvesno da liće biti četvrte sezone, jer Amazon nije počeo pregovore. Za prva tri izdanja ovaj IT gigant dao je budžet od ogromnih 160 miliona britanskih funti, te se prostom matematikom dolazi do zaključka da je budžet jedne epizode u proseku bio oko 4,5 miliona funti, što je u prevodu – veoma mnogo. Iz produkcijske kuće kažu da je glavni razlog za ovako visok budžet snimanje u 4K formatu, koje je poprilično skupo.

U trećoj sezoni, kao što su ljubitelji ove emisije i navikli, Ričard Hamond „ponovo će rizikovati jedan od svojih devet života“, kako stoji u pres saopštenju ekipe iz Grand Toura.

Kako će izgledati nove epizode, pogledajte u trejleru:

 

(373)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Dejan

Gledao sve epizode iz prve i druge sezone i iskreno nije mi to baš leglo. Nekako, sad sve izgleda pomalo usiljeno. Mada ima par dobrih epizoda. Možda i dve ponajbolje, gde najviše podsećaju na stara vremena su ona kad zapale Rimca i kad voze stare Jaguare po SAD.

s mile

U starom dobrom Top Gear-u, sam zaista uživao, bio je lek i za oči i za dušu, zabavan, urađen fantastično, dobri automobili, divna fotografija, ma sve mi se sviđalo…. ali u GTu….je sve to ali na nižem nivou, nema provokacija, koje su bile fantastične.

Stari TG bih mogao da gledam… sve od početka