1. Home
  2. Video
  3. Grom zapalio četrdeset polovnjaka na parkingu (VIDEO)
Grom zapalio četrdeset polovnjaka na parkingu (VIDEO)
1

Grom zapalio četrdeset polovnjaka na parkingu (VIDEO)

912
1
Podelite sa prijateljima:

Vatrogasni odred Indijanopolisa je tokom prethodne nedelje učestvovao u gašenju požara koji je izbio na parking površini osiguravajuće kuće, kada je grom izazvao požar koji je progutao četrdesetak korišćenih vozila raznih proizvođača. Inače, za one koji ne znaju, Indijanopolis je prestonica američke savezne države Indijane.

Požari ovakve razmere nisu uobičajeni u svetu, a vatrogasci iz ovog američkog grada su nažalost, prošle nedelje imali priliku da se bore sa velikom stihijom. Slučaj dodatno pikantnim čini i podatak koji se preliminarno pojavio, a koji otkriva da je izazvan udarom groma.

Automobili koji su postradali u nesrećnom spletu okolnosti su bili zamišljeni da budu ponuđeni na javnom nadmetanju, u organizaciji osiguravajuće kompanije. Međutim, očigledno je da od toga neće biti ništa, jer se video klip koji ilustruje razmere problema i koji ćete moći da pogledate klikom na dole ponuđeni link, odnosno nepogode, pojavio na društvenoj mreži Facebook.

Nakon što je prvi automobil bio pogođen udarom groma, izbio je požar koji se potom proširio i na ostala parkirana vozila. Sve se dogodilo, kažu očevici, u deliću sekunde, pa je 40 vozila ostalo u rasulu nakon izbijanja stihije. Nije pomogao ni angažman više desetina vatrogasaca jer su apsolutno sva vozila na parkingu pretrpela totalnu štetu.

Odred vatrogasaca je na nesrećnoj lokaciji proveo cela dva sata, pa su se obučeni momci oslonili i na spasilačka vozila, kako bi iz plamena pokušali da izbave buktinje od automobila. Sudeći po onome što se može videti u video materijlu, izgorelo je više vozila s logotipom Chryslera, kao i primerci nove generacije modela Kia Soul, Jeep Renegade i Mercedes-Benz E klase.

Ono što u celoj priči ipak donosi radost, jeste činjenica da niko od zaposlenih kod vlasnika vozila, niti kod vatrogasne ekipe, nije pretrpeo nikakve povrede. A, da li će u finansijskom smislu, nesreća zaboleti osiguravajuću kuću koja je bila vlasnik vozila, ili pak neku drugu (u slučaju da su četvorotočkaši bili reosigurani), još uvek ne znamo, a nije ni da nas preterano zanima.

Pogledajte kako je to izgledalo.

AutoRepublika

(912)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
BB

Jesu li bili na struju?