1. Home
  2. Vesti
  3. Špijunske fotografije limuzine BMW serije 7 otkrivaju stilske modifikacije
Špijunske fotografije limuzine BMW serije 7 otkrivaju stilske modifikacije
0

Špijunske fotografije limuzine BMW serije 7 otkrivaju stilske modifikacije

559
0
Podelite sa prijateljima:

Ranije smo izvestili da će minhenski proizvođač naredne godine osvežiti seriju 7. Najavljena restilizacija bi trebalo da bude temeljna, što je i bilo za očekivati nakon što smo stekli uvid u izgled nedavno predstavljenog BMW-a serije 8, kao i krosovera pune veličine BMW-a X7. Čitalac Bimmerposta je uspeo da fotografiše prototip primerak restilizovane serije 7, a ilustracije otkrivaju zanimljive novine.

Za razliku od ranijih testiranja uoči predstavljanja redizajniranih verzija, ovoga puta je test primerak posedovao, pored standardne maskirne folije, panele metala koji bi trebalo da pruže dodatnu zaštitu od znatiželjnih očiju. Ekstenzivna zaštita je primenjena na prednjem i zadnjem odbojniku, prednjim i zadnjim svetlosnim grupama, poklopcu motora i prtljažnika, praktično na svim mestima koja su temeljno inovirana.

Ipak, neke detalje je teško sakriti. Na primer, rešetka hladnjaka je sada mnogo sličnija onoj koju smo videli na najvećem krosoveru marke, od one koja krasi čelo još uvek aktuelne serije 7. Ovaj detalj, koji će verovatno ponovo podeliti ljubitelje marke, dodatno će diferencirati najveću limuzinu iz game u odnosu na seriju 5. Visok stepen sličnosti između dva najveća bavarska sedana, takođe je bila predmet negodovanja fanova BMW-a.

Masivna kamuflaža u zoni oko prednjih svetlosnih grupa nagoveštava značajne izmene, što važi i za prednje blatobrane. Ono što je ipak uočljivo, odnosi se na poziciju usisnika vazduha koji je postavljen pod oštrijim uglom, po vertikali iza prednjeg točka.

Na zadnjem delu vozila, primetan je različiti dizajn svetlosne signalizacije, za koju verujemo da će biti drastično različita u odnosu na onu apliciranu na aktuelnoj limuzini.

Završeci izduvnih cevi jasno sugerišu da je za test primerak iskorišćena verzija koju smo vozili prošle jeseni na stazi Ascari, BMW M760Li koja koristi gigantski V12 benzinski agregat.

Iako priložene fotografije ne pružaju nikakve indicije u vezi modifikacija putničke kabine, jasno je da će izgledom i tehnologijom biti približena onome što je predstavljeno na seriji 8, kao i krosoverima X5 i X7.

AutoRepublika

(559)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments