1. Home
  2. Vesti
  3. Ulaznica u svet X7 – BMW postavio konfigurator
Ulaznica u svet X7 – BMW postavio konfigurator
2

Ulaznica u svet X7 – BMW postavio konfigurator

882
2
Podelite sa prijateljima:

Na sajtu nemačkog ogranka kompanije BMW, kupcima je na raspolaganje stavljena mogućnost konfigurisanja najvećeg krosovera u istoriji marke, nedavno predstavljenog modela X7. Kao što je i najavljivano ranije, dostupan je izbor od tri pogonske grupe, odnosno verzije koje su označene sa: M50d; xDrive 30d i xDrive40i.

Najpristupačnija, 30d verzija startuje na nemačkom tržištu sa cenom od 84.300 evra, sledi 40i sa cenovnom etiketom od 86.300 evra, dok je trenutno najsnažniji agregat u modelu M50d pozicioniran trunku ispod 110.000 evra.

Sa ovakvim cenovnim etiketama, generalno se može reći da je BMW X7 za oko 25% skuplji od nešto manje prestižnog krosovera iz game bavarskog giganta BMW-a X5. Ono što je svakako pohvalno, ali istovremeno i očekivano od nemačkog proizvođača, je da već ulazni model, ilustrovan na svim fotografijama, izgleda dostojanstveno spram prodajne cene.

Standardne su prednje svetlosne grupe u LED tehnologiji (uz doplatu od 1.490 evra se dobijaju laserski farovi), navigacioni uređaj, kožna sedišta, točkovi veličine 20 inča, naravno izrađeni od lake legure. Pored toga, na listi standardne opreme se nalaze i digitalni instrumentacioni klaster, prikaz bitnih informacija na vetrobranskom staklu, digitalni ključ, kao i asistent prilikom parkiranja.

Ono što će većina kupaca sigurno odabrati “da stavi u potrošačku korpu” odnosi se na Harman Kardon muzički sistem (500 evra) ili pak superluksuzni Bowers & Wilkins (5.000 evra). Onaj ko pazari BMW X7, a ne doplati 650 evra za Swarovski ručicu menjača, taj je potpuno promašio temu.

Pored osnovnog paketa, dostupni su i Design Pure Excellence paket (4.700 evra), karakterističan po mnoštvu hromiranih detalja i voljeni M Sport paket (5.700 evra), koji koji auto čini vizuelno agresivnijim.

Još je interesantno pomenuti da se BMW Individual enterijeri ne mogu kombinovati sa M Sport paketom.

AutoRepublika

(882)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Japanautofan

Idem malo da konfigurisem i da se igram sa cenama. ??
Valjda me nece zvati da dodjem po auto ??

nomad

Kakav je kao pogrebnički furgon,pu,pu.