1. Home
  2. Vesti
  3. Ford preskače Salon automobila u Ženevi
Ford preskače Salon automobila u Ženevi
0

Ford preskače Salon automobila u Ženevi

151
0
Podelite sa prijateljima:

Američki proizvođač je i zvanično potvrdio da neće izlagati na najvećem salonu automobila na svetu. 

Ovo je drugi veliki evropski salon u nizu koji Ford preskače, s obzirom na to da je pre samo nekoliko nedelja izostao sa manifestacije u Parizu. U zvaničnom saopšenju Forda navodi se da ova marka ima važnih premijera za narednu godinu u Evropi, ali da se njihovi planirani datumi ne poklapaju sa Ženevskim salonom, te da je to glavni razlog zbog kojeg neće prisustvovati tom događaju.

Iako definitivno 2019. godine neće biti na automobilskoj fešti u Švajcarskoj, u Fordu tvrde da je to slučaj samo za narednu godinu, a da će u periodu nakon toga svakako pokušati da se nađu na najvećoj smotri vozila na globalnom nivou.

Američka marka sprema dve velike premijere za nadolazeću godinu. U pitanju je performantni Focus ST, ali i restilizovani Mondeo. Ford je naveo da će bar jedan od pomenuta dva modela imati premijeru na nekoj od velikih automobilskih manifestacija, a britanski mediji navode da je gotovo sigurno da će Focus ST debitovati na Festivalu brzine u Gudvudu.

Ford je prvi od velikih proizvođača koji je potvrdio da će izostati sa Salona automobila u Ženevi, ali je sigurno da neće biti jedini. Egzodus sa automobilskih salona počeo je još prošle godine, a kao primer može se uzeti i nedavno okončani skup u Parizu. U prestonici Francuske nije bilo: svih brendova iz FCA alijanse, Opela, Forda, Volkswagena, Volvoa, Mazde, Nissana, Bentleya, Rolls-Roycea, kao ni McLarena…

 

(151)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments