1. Home
  2. Vesti
  3. Prve fotografije novog Passata sa ulica Kine
Prve fotografije novog Passata sa ulica Kine
3

Prve fotografije novog Passata sa ulica Kine

6.70K
3
Podelite sa prijateljima:

Jedan od najpopularnijih modela Volkswagen grupe, sedan D segmenta VW Passat bi trebalo da bude predstavljen tokom sledeće godine. Kako je to jedna od najiščekivaniji premijera zakazanih za 2019. godinu, veliku pažnju javnosti i medija privlači verzija koja je pre desetak dana predstavljena za tržište Kine.

Zahvaljujući Fejsbuk korisniku Ferd, u prilici smo da vidimo fotografije novog Passata koji se našao na ulicama Kine.

Ne možemo da propustimo priliku a da ne izrazimo naše simpatije ka veoma uspelom dizajnu elegantnog sedana, koji na nas ostavlja znatno bolji utisak u odnosu na prošle godine predstavjeni, i stilski prenaglašeni, Arteon.

Ubeđenje da je verzija za tržište Kine veoma dobar vesnik izgleda evropskog Passata, dodatno je podgrejana činjenicom da i model prikazan na fotografijama, počiva na MQB arhitekturi čija primena je potvrđena i za verziju koja će se pred evropskim kupcima naći nedugo nakon svetske premijere.

Još da dodamo da će Passat u Kini biti dostupan sa dvolitarskim TSI agregatom, koji isporučuje 186 ili 220 konjskih snaga a koji će funkcionisati u paru sa sedmostepenom automatskom DSG transmisijom, zavisno od želje kupca. Očekuje se da kasnije budu dodate i snažnije verzije.

(6703)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Ercegovac

Каже ми прије пар мијесеци менаџер продаје ( са сувозачевог мјеста) приликом тестне вожње мазде 6 , као што примећујете приближили смо се по возним карактеристикама и лидеру у класи, пасату…

Хвала и мало сте га цијеновно претекли …

Ercegovac

Ја сам мало ван стандардних габарита, а и дјеца расту…
Простор на задњој клупи ми је у мазди… не могу рећи кратак али…
Са друге стране бенз.мотор у оних 30минута колико је трајала вожња ме је одушевио…