1. Home
  2. Vesti
  3. Felne za Bugatti Veyron koštaju preko 25.000 evra
Felne za Bugatti Veyron koštaju preko 25.000 evra
0

Felne za Bugatti Veyron koštaju preko 25.000 evra

310
0
Podelite sa prijateljima:

Naravno da nismo iznenađeni ovakvom paprenom cifrom za legendarni Veyron. 

Ovaj hiperautomobil je još davno stekao status klasika, tako da je sve što je povezano sa njim vrlo skupo. Tako se na sajtu eBay nedavno u ponudi našao set točkova sa Veyrona. Cena za četiri naplatka iznosi ogromnih 27.500 američkih dolara, odnosno nešto manje od 25.500 evra po današnjem kursu.

Prava je retkost da se tako nešto uopšte nađe u prodaji. Prema dostupnim podacima, vlasnik Veyrona je kupio nove felne od tjuning kuće Mansory, pa su mu ove postale višak stoga ih je ponudio potencijalnim kupcima. Inače, sami točkovi su dimenzija 265/35ZR20. Za cenu od 27.500 dolara za koliko su oglašeni, u ovom trenutku u Americi se može pazariti potpuno nova Toyota GR86…

Predmetni točkovi imaju patern šrafova 5×130, što znači da se pored Bugattijevog asa mogu koristiti i za niz drugih vozila iz Volkswagen grupe – mahom Porscheovih, Audijevih i Bentleyjevih automobila. Te naplatke proizvela je kompanija OZ Racing iz Italije.

Inače, Bugatti Veyron se ne proizvodi već sedam godina. Karijera mu je trajala od 2005. do 2015. godine, i tokom tog perioda stvoreno je svega 450 primeraka ovog fantastičnog vozila. Njegov naslednik – Chiron, takođe se približio kraju životnog ciklusa i po svemu sudeći to će ujedno biti i kraj legendarnih W16 motora…

AutoRepublika 

(310)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments