1. Home
  2. Vesti
  3. Chevrolet G20 van na AirBnB sajtu u Njujorku?
Chevrolet G20 van na AirBnB sajtu u Njujorku?
0

Chevrolet G20 van na AirBnB sajtu u Njujorku?

235
0
Podelite sa prijateljima:

Sajt AirBnB je izuzetno popularan ovih dana. Preko njega vlasnici kuća i stanova mogu da iznajme svoje lokacije na neodređeno vreme, a strategija se dopada i potencijalnim mušterijama koji su u stanju da pronađu prenoćište za delić cene koje hoteli naplaćuju.

Ali jedna osoba iz Njujorka je otišla korak dalje i iznamljuje svoj Chevrolet G20 van iz 1980-ih godina za veoma nisku cifru od samo 69 dolara po danu. Svako ko je bio u Njujorku zna koliko je spomenuta cena pristupačna, posebno što hotelska soba može da košta i do deset puta više.

Vlasnik kaže da njegov van pruža veliki krevet i da je perfektan za one koji su u prolazu i traže mesto gde će prespavati na jednu noć. On dodaje da može da doveze van do željene lokacije, ali pošto u Njujorku svi automobili svakodnevno moraju biti pomereni na suprotnu stranu mušterija mora da napusti vozilo najkasnije do osam časova ujutro.

G20 ne dolazi sa toaletom, ali vlasnik veruje da je i taj problem rešiv pa je tako u spomenutu sumu od 69 dolara dnevno uračunato i članstvo u lokalne teretane sa toaletima, tuševima. Njegov van trenutno ima prosečnu ocenu od 4,5 od maksimalnih pet zvezdica što znači da se nekadašnjim mušterijama ipak dopada.

G20 se proizvodio od 1964. do 1995. godine pod oznakama marki Chevrolet i GMC.

(235)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments