1. Home
  2. Vesti
  3. Ričardu Hamondu ne smetaju električni automobili
Ričardu Hamondu ne smetaju električni automobili
0

Ričardu Hamondu ne smetaju električni automobili

396
0
Podelite sa prijateljima:

Mada bi neko pomislio drugačije jer je umalo izgubio život u jednom električnom automobilu, Ričardu Hamondu ne smetaju takva vozila. 

Hamond je u razgovoru sa novinarom magazina Road&Track govorio o svojoj kolekciji oldtajmera, ali i o budućnosti automobilizma. Britanac poseduje nekoliko veoma interesantnih starih automobila kao što su Ford Model A, Lagonda Tourer iz 1934. godine, Jaguar E-Type iz 1962, kao i Ford Mustang napravljen daleke 1967. godine.

„Primera radi, kod moje Lagonde pedala za gas je u sredini, a kočnica skroz desno. Kako se danas munjevito automobili menjaju i razvijaju uskoro će svi modeli koji su sada aktuelni biti poput moje Lagonde. Ako već neko želi staru školu automobila onda neka odabere pravu staru školu“, kaže Ričard.

Hamond dodaje da se ne brine za budućnost, jer će uvek biti onih koji će želeti da voze automobile, stoga će neko takav model i da ponudi. Voditelju Grand Toura ne smetaju ni samovozeći automobili. „Ako se vozim autoputem zaista mi nije bitno u čemu sam. Jednostavno ja tu ne mogu da uživam, tako da mi u tom smislu autonomni automobili ne smetaju. Ali ako imam izbor šta ću da radim za vikend, sigurno je da ću odabrati rutu gde mogu sam da vozim“, dodaje Hamond.

„Kada sam vozim automobil onda želim nešto zabavno, a sam sam se uverio da električni automobili mogu biti veoma zabavni.“

Treća sezona Grand Toura nedavno je počela sa emitovanjem na Amazon Primeu. Ovo je ujedno i poslednja sezona koja će sadržati neki vid studijskog dela, jer će od narednog serijala čuveni trojac konstantno biti u pokretu u nekoj od velikih avantura kakve samo oni znaju da prirede.

AutoRepublika 

(396)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments