1. Home
  2. Vesti
  3. Ford poziva na saradnju snabdevače iz Srbije
Ford poziva na saradnju snabdevače iz Srbije
0

Ford poziva na saradnju snabdevače iz Srbije

193
0
Podelite sa prijateljima:

Rumunska ispostava kompanije Ford Motor Company, sa sedištem u gradu Krajova, u procesu je izbora dobavljača za komponente. U želji da privuče interesovanje za saradnju i izabere odgovarajuće partnere u Srbiju, obaveštenje je poslato našem partneru, lokalnom Automobilskom klasteru.

Sam proces izbora dobavljača predstavlja višestepeni postupak koji se sprovodi sa ciljem procene usklađenosti postupaka i procedura koje u svom poslovanju primenjuje dobavljač za komponente sa istima koje su obavezne za primenu u sistemu proizvođača auomobila.

U prvom koraku je neophodno dostaviti osnovne informacije o kompaniji kandidatu za poziciju snabdevača, a tiču se sledećih generalija: istorija kompanije, vlasništvo, kontrola nad eventualnim zavisnim društvima, obim prihoda, proizvodni kapaciteti, broj, struktura i obrazovanost zaposlenih lica, Izveštaji revizora, obim proizvodnje, podaci o standardima kvaliteta, produktivnost.

Još da dodamo da je Ford Motor Company otkupio većinski udeo u rumunskom entitetu Automobile Craiova, tokom 2008. godine. Prvi model koji se proizvodio u pogonima u Krajovi, bio je Ford Transit Connect, a prvi primerci su sa proizvodnih traka sišli godinu dana nakon preuzimanja kontrole nad rumunskom firmom. Počev od 2012. godine, u ovoj fabric se proivode motori sa unutrašnjim sagorevanjem, kao I konkurent Fiatu 500L, model Ford B-Max.

Zainteresovani se mogu javiti za pomoć u pripremi aplikacije Automobilskom klasteru Srbije, ili revizorskoj kući Nexa Star iz Beograda.

(193)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments