1. Home
  2. Vesti
  3. Render BMW-a X7 na osnovu patent slike
Render BMW-a X7 na osnovu patent slike
0

Render BMW-a X7 na osnovu patent slike

290
0
Podelite sa prijateljima:

Da je oličenje lepote, baš i nije.

BMW-ova perjanica je na putu. X7 će zaokružiti SUV gamu bavarskog proizvođača, a mnoge dizajnerske smernice će preuzeti od koncepta iz 2017. Sada, zahvaljujući novim špijunskim fotografijama i patent slikama, IndianAutosBlog je kreirao realističan render.

Ono što možemo da vidimo je robusan, luksuzan SUV. Prednji deo sledi estetska načela koncepta, dok ostatak u velikoj meri podsećan na Audi Q7. Prednji farovi su uski a duboka maska hladnjaka u vidu „bubrega“ ulazi duboko u odbojnik.

Mada deli dosta toga sa studijom, neki elementi razdvajaju serijski model od koncepta. Ručke vrata nisu više u istoj ravni sa karoserijom a maska hladnjaka i zadnji difuzor su ublaženog izgleda.

Unutrašnjost X7 ostaje misterija, ali ono što znamo je da će veliki BMW usvojiti najmoderniji info-zabavni sistem uz najveći dostupni ekran, uključujući i digitalnu instrumentacijuz iz serije 8. Pogonska snaga dolazi iz BMW-ovog 4,4-litarskog V8 biturbo motora, uparenog sa automatskim ZF menjačem. Dizel opcija bi mogla da se pridruži portfoliju.

Novi BMW X7 će debitovati za par meseci, najverovatnije u Los Anđelesu (novembar). Pretproizvodnja je već startovala u Spartanburgu.

Izvor: IndianAutosBlog

(290)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments