1. Home
  2. Vesti
  3. Zdravstveno stanje Markionea je nepovratno pogoršano
Zdravstveno stanje Markionea je nepovratno pogoršano
1

Zdravstveno stanje Markionea je nepovratno pogoršano

357
1
Podelite sa prijateljima:

Oblaci tužnih slutnji nad zdravljem dojučerašnjeg šefa FCA grupe sve su gušći. Zvaničnog saopštenja iz kompanije još uvek nema, ali su sve brojnije vesti koje slute na najgore.

Pre nekoliko nedelja, Markione je prošao kroz hirušku intervenciju na ramenu koja je protekla dobro, a prema vestima koje prenose neki italijanski mediji, on lično je zakazivao sastanke sa poslovnim partnerima i saradnicima za kraj jula. Ovo nam govori da je pogoršanje zdravstvenog stanja bilo potpuno neočekivano.

Međutim, preko vikenda je došlo do naglog pada opšteg stanja rekonvalescenta, pa se sada Serđo Markione nalazi na Univerzitetskoj klinici u Cirihu, na odeljenju intenzivne nege.

Il Messaggero, ANSA i brojni drugi mediji ovoj temi posvećuju ogromnu pažnju. Tako je ANSA, izvestila javnost da se Markioneovo stanje trenutno smatra nepovratnim, bez navođenja konkretnih problema. Zvaničnici FCA zvuče prilično tužno i pesimistično, što dodatno produbljuje najgore slutnje.

Predsednik FCA, kao i Ferrarija, Džon Elkan je izjavio:: „Markione se neće vraćati. Bićemo mu večno zahvalni. Njegovo trenutno zdravstveno stanje u nama budu osećaj velike nepravde,“

Na ovakve vesti reagovele su i berze, na kojima je vrednost akcija kompanija FCA i Ferrari, pala i to za 3% i 5%.

Novinsko izdanje iz Torina, La Stampa je prenela da se uz legendarnog menadžera nalaze njegova dva sina Alezio Đakomo i Džonatan Tajler, kao i dugogodišnja emotivna partnerka Manuela Batecato, inače zaposlena u odeljenju za komunikacije u FCA.

(357)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

šteta