1. Home
  2. Vesti
  3. Porsche Mission E Cross Turismo stiže na tržište 2021.
Porsche Mission E Cross Turismo stiže na tržište 2021.
0

Porsche Mission E Cross Turismo stiže na tržište 2021.

132
0
Podelite sa prijateljima:

Porsche je aktivno u procesu elektrifikacije svoje game. Nekada Mision E, sada Taycan, nedavno je otkriven.

Naravno, u današnje vreme uz eletkrični kupe mora da ide i „bratski“ krosover. Mission E Cross Turismo je predstavljen u Ženevi ove godine, a reč je o modelu koji je trećinu Macan, trećinu Panamera Sport Turismo a trećinu nešto potpuno novo. Dobar deo hardvera deli sa Missionom E, a zapravo predstavlja model od kojeg se Tesla Modelu X „tresu noge“.

Međutim, ono što je dobro za Ilona Maska je što ima još tri godine da „usavrši“ Model X, jer će Cross Turismo u prodaju ući krajem 2021., a tako kažu snabdevači, preko Automobile Magazinea.

Mada magazin ima dosta toga da kaže u vezi sa vozilom kada je reč o terenskim sposobnostima, nema mnogo dodatnih informacija. Naime, dotična redakcija je imala tu sreću da testira prototip, mada s obzirom na to da je visine Panamere, teško može da prođe kao SUV, bez obzira na zaštitno oivičenje blatobrana.

Biće interesantno i videti koji naziv će zvanično poneti, kada krene u serijsku proizvodnju.

 

(132)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments