1. Home
  2. Vesti
  3. BMW sprema još M modela?
BMW sprema još M modela?
0

BMW sprema još M modela?

255
0
Podelite sa prijateljima:

Bavarci su u SAD zaštitili imena M335, M650 i M750. 

Ovo nije prvi put da BMW odluči da zaštiti neki naziv, a da do proizvodnje tog modela nikada ne dođe. Međutim, ovaj put, čini se da bi bar jedan od pomenutih mogao stići do serijske proizvodnje.

M750 najverovatnije bi pokretao 4,4-litarski agregat iz M850 koji razvija 530 konjskih snaga. Što se tiče modela M650, situacija je malo komplikovanija. U upotrebi bi se mogao naći već pomenuti motor zapremine 4,4 litra, ali 3,0-litarski quad turbo dizel agregat.

Verovatno najčudnije ime na listi je M335. BMW je već najavio da će M340i biti kruna ponude sledeće generacije „trojke“, kao i da će Evropljani moći da kupe i M340d. Sama oznaka „335“ jeste malo zbunjujuća, te se veruje da će u pitanju biti hibridna varijanta sa dvolitarskim benzinskim motorom.

Dakle, od nabrojana tri modela, naša redakcija veruje da će M335 najteže videti serijsku proizvodnju, dok M650 i M750 imaju daleko veće šanse za tako nešto.

(255)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments