1. Home
  2. Vesti
  3. Špijunaža: Audi RS7
Špijunaža: Audi RS7
0

Špijunaža: Audi RS7

147
0
Podelite sa prijateljima:

Automobilski paparaci uhvatili su pri testiranju Audi RS7 na Nirburgringu. 

Audijevi performantni modeli imaju naravno akcenat na motoru, te ni RS7 neće biti drugačiji. Prema još uvek nepotvrđenim informacijama u ponudi će se naći V10 i V8 agregati. Model na snimku koristi 4,0-litarski twin turbo V8 pogonsku jedinicu, a ovaj motor nalazi se i u modelima Bentleya, Porschea i Lamborghinija.

Na osnovu fotografije ne može se reći ništa više o izgledu nadolazećeg RS7. Pre svega, zbog nedostatka kamuflaže sasvim je jasno da delovi koji nisu prekriveni neće ni ostati ovakvi za serijsku proizvodnju.

Audi planira da RS7 predstavi u drugoj polovini 2019. godine, a poznato je da će zbog eletkrifikacije cele VW grupacije, RS7 morati imati nekakvu podršku elektromotora.

Audi i dalje potresaju posledice dizelgejta, te je nedavno promenjen i prvi čovek ove kompanije.

(147)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments