1. Home
  2. Vesti
  3. Peugeut 508 SW predstavljen
Peugeut 508 SW predstavljen
0

Peugeut 508 SW predstavljen

347
0
Podelite sa prijateljima:

Ranije ove godine, francuski proizvođač automobila je predstavio atraktivnu limuzinu, model 508. Kompletnu prezentaciju ovog modela možete da pročitate ovde, a to vam preporučujemo jer je karavan praktično nasledio sva inženjering rešenja predstavljena u sedanu.

Ovaj sedan, sa bilo koje strane da je posmatran, izgleda odlično. Spolja i u kabini. Francuski proizvođač je sada predstavio novu karoserijsku verziju ovog modela. Karavan sa 508 SW oznakama nudi viši nivo praktičnosti oličen kroz veći komfor za putnike, odnosno veći prtljažni prostor, uz jednako lep stajling.

Prednji deo karavana je identičan onome što smo videli na limuzini, dok su izmene jasne na zadnjem kraju vozilu. Sada je oznaka PEUGEOT ispisana po sredni poklopca prtljažnika, neposredno ispod vetrobranskog stakla.

Potpuno je očekivano da se u kabini nalazi kontroverzni Peugeotov i-Cockpit sistem, koji uključuje i visoko postavljeni instrumentacioni panel, i ekran osetljiv na dodir. Panel poseduje dijagonalu od 12,3 inča, dok je centralno postavljeni ekran dugačak 10 inča po dijagonali, i poseduje funkcije Apple CarPlay, Android Auto, Peugeot Mirrorlink. Nezaobilazan je i navigacioni uređaj u 3D tehnologiji.

Svi sistemi pomoći vozaču koji su predstavljeni u limuzinskoj verziji, tu su i kod karavana. Sistem za noćno osmatranje, adaptivni tempomat, pomoć pri parkiranju, autonomno kočenje u kritičnim situacijama, pomoć u održavanju saobraćajne trake, raspoznavanje saobraćajnih znakova i još štošta deo su izdašnog paketa.

Sve kombinacije pogonskih sklopova koje su u upotrebi za sedan, kupci će moći da biraju ako im potrebe na potpuniji način zadovoljava karavan.

Peugeot 508 SW će javnu premijeru doživeti na Salonu automobila u Parizu, a u prodajne salone stiže neposredno nakon Božića.

Još da dodamo da je potez francuskog proizvođača subpremijum vozila potpuno logičan, jer prodajne statistike, a prema analizi, pokazuju ogromnu popularnost u D segmentu, karavanskih verzija.

(347)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments