1. Home
  2. Vesti
  3. SEAT Tarraco „na kašičicu“
SEAT Tarraco „na kašičicu“
0

SEAT Tarraco „na kašičicu“

235
0
Podelite sa prijateljima:

SEAT polako priprema novi SUV sa tri reda sedišta, što ne treba da čudi, s obzirom na uspeh Škode Kodiaq.

Španska marka će lanisrati novi Tarraco pre kraja godine, tako da možemo očekivati i dodatne tizere, pored ovog najnovijeg. A što se njega tiče, našao se na oficijelnom SEAT-ovom Twitter nalogu. Doduše, ne otkriva mnogo, sem prekrivene siluete, ali golica maštu.

Video je kreiran u umetničkom stilu, i svojevrstan je „striptease“, ali bez otkrivanja suštine.

S druge strane, već sada znamo dosta o novom SUV-u. Na prvom mestu, Tarraco će počivati na Volkswagenovoj MQB platformi, koja naravno čini osnovu i za Škodu Kodiaq i VW Tiguan Allspace. To znači da će se u motornom portfoliju naći 1,4-litarski i 2,0-litarski TSI, a pored dizela, tu će biti i „plug-in“ hibridna opcija.

Tarraco će biti prvi u seriji od šest novih vozila sa SEAT oznakom. Kompanija planira da ih lansira pre 2020. Većina novih modela će biti krosoveri, uz restilizaciju Leona.

Treba očekivati da SEAT Tarraco bude izložen na štandu Salona automobila u Parizu. Startna cena bi trebalo da bude oko 30.000 evra, a tizer video možete videti ovde.

 

(235)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments