1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen propušta Pariz
Volkswagen propušta Pariz
0

Volkswagen propušta Pariz

636
0
Podelite sa prijateljima:

Volkswagen će, ukoliko se glasine ispostave tačnim, biti deveti proizvođač koji propušta neku od velikih, bijenalnih automobilskih manifestacija.

Nemački gigant neće izlagati na Salonu automobila u Parizu. Čini se da je Volkswagen marka odlučila da propusti šou u Francuskoj, koji se održava svake druge godine (sa Frankfurtom). Informacije dolaze od pouzdanog izvora iz Francuske – Autoactu.com, koji je novosti saznao od francuskog ogranka VW-a.

Dok glavna marka neće prisustvovati manifestaciji u Parizu, Škoda, Seat, Audi i Porsche će se naći u „gradu svetlosti“. Trenutno nema dodatnih detalja u vezi sa Bentleyjem i Bugattijem, s tim što britanska marka radi na par novih modela kao što su Continental GTC i Flying Spur, tako da je vrlo verovatno da će želeti da pokažu svoje novitete.

Volkswagen je zapravo deveta marka koja propušta Salon automobila u Parizu, nakon što su odsustvo najavili Ford, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Subaru i Volvo. FCA se nije izjasnio da li će biti prisutan u Parizu ili ne, dok su sledeći brendovi potvrdili dolazak: Citroen, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Mercedes-Benz, Peugeot, Smart, Suzuki i Toyota.

Odluka Volkswagena dolazi neposradno nakon potvrde Audija da će propustiti NAIAS u Detroitu 2019., gde se neće naći ni rivali iz BMW-a i Mercedesa.

 

(636)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments