1. Home
  2. Vesti
  3. BMW M5 Competition nije opcioni paket već zaseban model (VIDEO I GALERIJA)
BMW M5 Competition nije opcioni paket već zaseban model (VIDEO I GALERIJA)
0

BMW M5 Competition nije opcioni paket već zaseban model (VIDEO I GALERIJA)

411
0
Podelite sa prijateljima:

Sve što treba da znate o bavarskom superautomobilu u formi limuzine.

Video snimljen u BMW M GmbH sedištu u Garhingu kraj Minhnena, daje nam uvid u najnoviji M proizvod. Pridruživši se u studiju M2 Competitionu, novi M5 Competition je više od opcionog paketa, jer je promovisan kao zaseban model.

Video počinje sa zadnjim delom vozila, gde na vratima prtljažnika počiva usna spojlera u crno poliranoj varijanti, a u istom maniru je i difuzor, koji je ugostio M Sport izduv. Okviri prozora takođe dolaze u crno poliranom izdanju, kao i M obloge spoljnih retrovizora.

Karakteristične detalje za ovaj model zaokružuju novi naplaci od 20 cola, povezani sa krućim ogibljenjem i nižom karoserijom za sedam milimetara. Revidirane su obe osovine u cilju ostvarivanja još boljih voznih osobina, posebno prilikom brzih prolazaka kroz krivine, uz zadržavanje komfora tokom normalne vožnje.

Poznati 4,4-litarski V8 biturbo isporučuje sada 625 ks i 750 Nm (već od 1.800 o/min). Zahvaljujući „naoštrenom“ motoru, sprint do stotke traje samo 3,3 sekunde, a do 200 km/h 10,8 sekundi.

(411)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments