1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen planira Tiguan Coupe
Volkswagen planira Tiguan Coupe
0

Volkswagen planira Tiguan Coupe

194
0
Podelite sa prijateljima:

Volkswagen se pridružuje sve popularnijem trendu SUV kupea sa modelom Tiguan. 

Mada je realno govoreći sama pomisao na sportski orijentisan SUV apsurdna, ljudima koji ih kupuju to izgleda da nije ni bitno. Zbog veće potražnje za takvim tipom modela, Volkswagen uvelikom sprema Tiguan u kupe varijanti.

Prema prvim izveštajima, ovaj automobil će zadržati petoro vrata, dobiće „padajući“ krov, a doći će i do nekih, vizuelnih izmena u eksterijeru kako bi se opravdao epitet „sportski“. Unutar kabine neće biti velikih izmena i očekuje se da kupe varijanta Tiguana nasledi kompletan enterijer standardnog modela.

Uvodni paketi opreme i motorizacije nudiće pogon samo na prednje točkove, a opciono će biti dostupan i pogon na obe osovine. Ogibljenje će biti ipak drugačije nego kod običnog Tiguana, naravno biće znatno tvrđi trim, zarad boljih performansi.

VW je pre pet godina predstavio koncept CrossBlue Coupe koji je predstavljao primer kako ta kompanija vidi budućnost SUV kupe modela. Moguće je da će i nadolazeći Tiguan kupe izvući inspiraciju upravo iz ovog koncepta.

(194)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments