1. Home
  2. Vesti
  3. McLaren prodao 5.000 automobila u SAD
McLaren prodao 5.000 automobila u SAD
0

McLaren prodao 5.000 automobila u SAD

142
0
Podelite sa prijateljima:

McLarenu ide sve bolje i bolje, sada obeležavaju 5.000 prodatih automobila u SAD. 

U 2017. godini, McLaren je na globalnom nivou prodao 3.340 automobila, što je ujedno i rekord ove kompanije. U SAD McLaren prodaje zvanično automobile od 2011. godine počevši sa modelom MP4-12C.

Jubilarni 5.000-ti automobil je 570S Spider, a kupac je doktor Geri Liš iz Kalifornije. Nakon što mu je automobil isporučen, priređen je i odgovarajući foto-sešn. Kupac, gospodin Liš, izjavio je da se za konkretan model odlučio zbog kombinacija atraktivnosti i dovoljno praktičnosti da se ovaj 570S Spider može koristiti svakodnevno.

McLaren trenutno ima 22 dilerska salona širom Severne Amerike. U planu je otvaranje još novih prodajnih salona na ovom kontinentu, tako da će sa dolaskom novih modela prodajni rezultati sigurno poboljšati, ili makar tako veruju u britanskoj kompaniji.

Brend sa Ostrva planira veliku ofanzivu na globalnom nivou sve u okviru strategije Track22. McLaren će do 2022. godine plasirati još dva novih modela ili derivativa aktuelnih automobila. Takođe, biće uloženo više od milijardu britanskih funti u nove tehnologije, a McLaren želi da najmanje polovina njegovih modela od 2022. godine ima kao opciju hibridni pogon.

(142)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments