1. Home
  2. Vesti
  3. Proizvodnja BMW X3 uskoro i u Kini
Proizvodnja BMW X3 uskoro i u Kini
0

Proizvodnja BMW X3 uskoro i u Kini

516
0
Podelite sa prijateljima:

BMW X3 tradicionalno se proizvodi u pogonu u Spartanburgu u SAD. Druga fabrika nalazi se u Pretoriji u Južnoafričkoj republici, dok je treći pogon najavljen za Kinu. 

BMW će u fabrici u Dadongu sklapati novi X3 za kinesko tržište. Inače, ovaj pogon do sada se bavio proizvodnjom baterija za hibridne i električne modele bavarske marke, a čelnici „plavo-belog propelera“ naglasili su i da će hibridni X3 koristiti upravo baterije iz Dadonga.

U međuvremenu, stručni mediji bruje o dolasku potpuno električnog SUV modela iz BMW-a. Taj nadolazeći automobil nosiće naziv iX3, i kao što samo ime kaže, biće blizanac standardnom X3, samo što će koristiti isključivo električni motor. Što se tiče konkretnih informacija o iX3, Bavarci su veoma škrti. Jedino što se sigurno zna da će autonomija po jednom punjenju baterije iznositi najmanje 480 kilometara.

U BMW-u su veoma zauzeti pripremama za nastup na Salonu automobila u Pekingu. Tamo će BMW prikazati i novi X3 za kinesko tržište, potom modele X4 i X2. Nastup će imati i koncepti X7 i Serije 8, a veliku pažnju privući će premijera M2 Competition, čije su slike već procurele na internet.

 

(516)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments