1. Home
  2. Sajmovi
  3. Alfa Romeo Giulia i Stelvio u Nero Edizione „odori“
Alfa Romeo Giulia i Stelvio u Nero Edizione „odori“
0

Alfa Romeo Giulia i Stelvio u Nero Edizione „odori“

338
0
Podelite sa prijateljima:

Nero Edizione, kako mu naziv govori, ima zadatak da ukrasi karoseriju crnim i zatamnjenim detaljima.

Alfa Romeo je stigla u Njujork sa specijalnim izdanjem modela Giulia i Selvio. Nero Edizione paketi atraktivnom sedanu i SUV-u dodaju na „mračnom aspektu“. Modifikacije su isključivo dostupne za modele sa 2,0-litarskim turbo motorom od 284 ks.

Oba modela dolaze sa tamnom nijansom okvira hladnjaka, koju Alfa naziva Dark Miron, kao i drugim detaljima u istoj boji, poput obloga retrovizora i spoljnih oznaka. Zatamnjene su i korone farova, a sjajno crni trim oivičava prozore. Alfa je takođe jednotonsku verziju svoje oznake implementirala i na čepove naplataka. Kočione čeljusti dolaze u crnoj, crvenoj ili žutoj boji. Čitav paket zaokružuju tamni završeci izduvnih cevi, ali oni neće biti dostupni pri samom lansiranju.

Giulia i Stelvio u Nero Edizione izdanjima imaju i nekoliko individualnih unapređenja. Stelvio je dobio Dark Miron aplikaciju na zadnjem delu i sjajno crne krovne nosače. Pored toga, atraktivni SUV počiva na kompletu naplataka od 20 cola, takođe u Dark Miron nijansi. Giuliju krase 19-inčne jedinice.

 

(338)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments