1. Home
  2. Sajmovi
  3. BG Car Show 2018
  4. Opel predstavio svoju gamu beogradskoj publici
Opel predstavio svoju gamu beogradskoj publici

Opel predstavio svoju gamu beogradskoj publici

201
0
Podelite sa prijateljima:

Opel tradicionalno ima snažan nastup na beogradskoj automobilskoj manifestaciji. 

Ove godine, Opel će imati poseban razlog za još snažniji nastup na BG Car Show s obzirom na to da su se u nedavnom izboru za automobil godine u Srbiji okitili pobedom u kategoriji „Best Buy“. Pobedu u tom segmentu odneo je SUV model Opel Crossland X.

Premijerno će biti predstavljeni modeli Insignia Exclusive Country Tourer i Insignia Sports Tourer. Pored ovih, štand Opela oplemeniće i modeli Adam, Astra, Astra Sedan, Astra ST, Corsa, Mokka X i Insignia Grand Sportkoja je na našem nedavnom testu dobila poprilično visoke ocene.

Opel je predvideo i specijalnu sajamsku akciju u okviru koje će, na primer, Corsa, Selection 1.2, sa 3 vrata i 70KS, koštati 9.990 evra; Astra Sedan Enjoy 1.6, 115KS – 12.490 evra, a Crossland X Enjoy 1.2, 81KS – 13.910 evra…

 

(201)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments