1. Home
  2. Sajmovi
  3. Frankfurt 2017
  4. Volkswagen dobio nekoliko priznanja u Frankfurtu
Volkswagen dobio nekoliko priznanja u Frankfurtu
0

Volkswagen dobio nekoliko priznanja u Frankfurtu

284
0
Podelite sa prijateljima:

Volkswagen je osvojio nekoliko najprestižnijih nagrada na međunarodnom sajmu automobila u Frankfurtu.

Klaus Bišof, direktor sektora dizajna, u ime  Volkswagena primio je priznanje za ,,Najinovativniji brend 2017’’. ,,Plus X’’ nagrada je jedna od najprestižnijih svetskih priznanja u oblasti tehnologije, sporta i životnog stila.

Kao dodatak ovoj nagradi, čak četiri modela iz fabrike u Volfsburgu dobilo je različita priznanja:

  • D. BUZZ* postao je ’’Najbolje koncept vozilo 2017’’
  • Golf je osvojio nagradu za najbolje vozilo u svojoj klasi
  • Atlas nagradu za najbolje SUV vozilo 2017.
  • Arteon je postao najbolja limuzina 2017.

Pored ove nagrade Arteon je proglašen za  ,,Best of the Best’’ kao najbolje rangiran u kategorijama eksterijer i enterijer proizvođača automobila u ovogodišnjoj trci za najbolji automobilski brend.

(284)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments