1. Home
  2. Vesti
  3. Top 5 najboljih kabrioleta Mercedesa (video)
Top 5 najboljih kabrioleta Mercedesa (video)
0

Top 5 najboljih kabrioleta Mercedesa (video)

413
0
Podelite sa prijateljima:

Kompanija Mercedes-Benz predstavila je putem YouTube kanala sopstveni izbor pet najboljih kabrioleta tog brenda.

5. AMG GT C Roadster 

Na začelju liste nalazi se čedo AMG-a. Ovaj automobil koristi 4,0-litarski twin-turbo V8 motor koji razvija 550 konjskih snaga. Maksimalna brzina iznosi 316 km/h!

4. Mercedes-Benz 280 SE 3.5 Cabriolet

Luksuz iz prošlih vremena, kada se u automobile ugrađivalo pravo drvo, a ne jeftine, plastične imitacije. Pokretao ga je 3,5-litarski V8 motor koji je razvija 200 konjskih snaga. Maksimalna brzina iznosila je 205 km/h.

3. S Class Cabriolet

Na trećoj poziciji nalazi se kabrio varijanta aktuelne generacije S klase. Kompletnu prezentaciju možete pročitati ovde. 

2. Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet

Čudno da je Mercedes odlučio da na listu ubacuje i konceptualne modele. Pomenuti automobil predstavljen je prošle godine, kao Mercedesova vizija luksuza u budućnosti. Ovaj model već je počeo da vrši uticaj na aktuelnu gamu Mercedesa, s obzirom na to da je novi Maybach Pullman preuzeo izgled maske haldnjaka od pomenutog koncepta.

1. Mercedes-Benz 300 SL Roadster

Da se bilo koji drugi model našao na prvoj poziciji, bilo bi neopravdano. Automobil koji je kada se pjavio pedesetih godina prošlog veka bio daleko ispred svog vremena. Ovaj model, mada u kupe varijanti, našao se na visokoj poziciji i kod našeg Enesa Alkovića, na njegovoj listi automobila koje mora voziti. 

 

 

(413)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments