1. Home
  2. Vesti
  3. BMW Z4 se neće naći u Ženevi – premijera zakazana za leto
BMW Z4 se neće naći u Ženevi – premijera zakazana za leto
0

BMW Z4 se neće naći u Ženevi – premijera zakazana za leto

284
0
Podelite sa prijateljima:

BMW će naslednika Z4 predstaviti u leto, kažu izvori iz kompanije.

Popularni roudster, koji je razvijen paralelno na naslednicom Toyota Supre, neće se pojaviti u Ženevi. S druge strane, Toyotinog pulena ćemo konačno moći da vidimo uživo, ali ponovo u konceptnoj verziji.

Dakle, BMW se vraća dvosed konfiguraciji nakon dvogodišnjeg odsustva. Proizvodnja prošlog modela je prekinuta 2016. u Regensburgu.

„Novajlija će biti predstavljen i na Salonu automobila u Parizu, ali je trenutno plan da premijeru ima na događaju koji će biti posvećen isključivo njemu“, rekao je neimenovani izvor, upoznat sa zbivanjima.

Poslednjih godina, sportski kupe i kabriolet dvosedi su izgubili strateški značaj za proizvođače automobila. Potražnja za njima je obično kratkog veka nakon premijere, a sam segment ne raste, jer nije popularan u rastućim tržištima poput kineskog, gde su gradovi veoma zagađeni. Ovaj fenomen, doduše, možemo da posmatramo i sa drugog aspekta.

 

(284)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments