1. Home
  2. Vesti
  3. Audi S3 – prve zvanične fotografije (GALERIJA)
Audi S3 – prve zvanične fotografije (GALERIJA)
1

Audi S3 – prve zvanične fotografije (GALERIJA)

241
1
Podelite sa prijateljima:

Iako još uvek nismo videli ni novi standardni A3, Audi je odlučio da prikaže blago maskirani S3. 

Nakon Golfa, Octavije i Leona, došlo je vreme da VW grupacija predstavi i novi adut C segmenta u premijum odelu, naravno u izdanju Audija.

Dok čekamo i zvaničnu premijeru modela S3 možemo sagledati prve zvanične fotografije koje je Audi uslikao na promociji prototipa na Azorskim ostrvima.

Ono što je nemačka marka rešila da saopšti to je da će novi S3 koristiti 2,0-litarski turbo četvorocilindarski agregat. Motor će razvijati 306 ks i 400 Nm, što znači da će nova generacija ovog hot heča biti nešto snažnija od aktuelnog izdanja.

Naravno, novi S3 imaće pogon na obe osovine, dok će se snaga na točkove prenositi putem sedmostepenog automatskog menjača sa dvostrukom spojnicom. Nemačka marka saopštila je da će Bridgestone obezbediti specijalne gume za ovaj hot heč.

Audi obećava da će novi S3 biti „najdinamičniji model u segmentu“. Nemci su saopštili da je veliki iskorak napravljen kada je reč o ogibljenju, te da će to obezbediti fantastičnu dinamiku vožnje.

Kao glavni rivali za S3 navode se Mercedes-AMG A35 i BMW M135i.

AutoRepublika 

(241)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Eki

Prije svega revolucionaran dizajn, još neviđeno od Audija ???