1. Home
  2. Vesti
  3. Fiat 500L u unapređenom izdanju u proizvodnji od 18. jula
Fiat 500L u unapređenom izdanju u proizvodnji od 18. jula
1

Fiat 500L u unapređenom izdanju u proizvodnji od 18. jula

321
1
Podelite sa prijateljima:

Od naših izvora saznajemo da će se u Kragujevcu, počev od 18. jula proizvoditi nova verzija Fiata 500L sa sufiksom „Urea“.

Dodatni naziv jasno sugeriše da je reč o ekološki podobnijem dizel modelu, koji će biti u skladu sa novim, strožijim EU normama. Novi, sofisticiraniji izduvni sistemi su već počeli da se proizvode. Prilično je izvesno, s obzirom na njihovu kompleksnost (i cenu), da će podići i cenu automobila, ali na tu informaciju ćemo ipak malo sačekati.

(321)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Ova vest je od 27.12.17 ili od nekog datuma pre 18.07.17. ili se pod „18.07.“ misli na 2018. godinu ?