1. Home
  2. Sajmovi
  3. Frankfurt 2017
  4. Subaru Impreza – Frankfurt 2017. (galerija)
Subaru Impreza – Frankfurt 2017. (galerija)
0

Subaru Impreza – Frankfurt 2017. (galerija)

294
0
Podelite sa prijateljima:

Nova Subaru Impreza dolazi u Evropu veća, bezbednija i praktičnija.

Nakon američke premijere u julu, nova Impreza (sa evropskim specifikacijama) se pojavila i u Frankfurtu.

Još uvek nema informacija o WRX STi modelu, ali on je sigurno u pripremi, kao i WRX. Za sada, tu su podaci o regularnoj Imprezi, koja će biti dostupna sa 1,6-litarskim motorom od 117 ks ili 2,0-litarskim bokserom sa 158 ks. Naravno, Subaruov simetričan pogon na sve točkove je neizbežan, a Lineatronic CVT automatski menjač je standardan.

Subaru smatra da nova Impreza treba da privuče kupce koji žele sposobnosti SUV-a, ali ne i SUV imidž. Da li će taj recept da profunkcioniše, ostaje nam da vidimo, kao i da vidimo da li Opel neće imati „ništa protiv“ Imprezinog stajlinga, koji neodoljivo podseća na Astru od napred. Zadnji deo je u stilu Subaru Outbacka.

Nova Impreza leži na novoj globalnoj platformi koja je kruća od prethodne. Svakako će biti interesantno ispratiti kako će se ovaj model kotirati u Evropi u komercijalnom smislu.

(294)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments