1. Home
  2. Sajmovi
  3. Frankfurt 2017
  4. Kia Proceed koncept – Frankfurt 2017. (galerija)
Kia Proceed koncept – Frankfurt 2017. (galerija)
1

Kia Proceed koncept – Frankfurt 2017. (galerija)

264
1
Podelite sa prijateljima:

Nakon nekoliko „tizera“, Kia Proceed Concept je otkrio sve svoje čari. „Produženi hot heč“, obojen u „Lava“ crvenu boju zaista imponuje izgledom. Ovaj „karavan“ treba da zameni aktuelni hedžbek sa troje vrata, poznat pod nazivom pro_cee’d, a to će se najverovatnije desiti tokom 2018. ili možda 2019. godine. U Kiji kažu da još uvek nisu doneli konačnu odluku jer se kompaktni kupei sa troje vrata slabije prodaju, a i iz tog razloga je promenjena klasična karoserijska hedžbek forma.

Automobil ne samo što je transformisan spolja, već se to desilo i unutra. Mada verovatno neće biti atraktivan kao koncept, trebalo bi da serijski model ipak bude ako ništa drugo, jedan od najlepših automobila korejskog proizvođača, zajedno sa Stingerom.

Izloženi automobil na frankfurtskom štandu krase naplaci od 20 cola sa centralnim zavrtnjem, dok linija krova podseća na „shooting brake“ formu. Kratki prednji prepusti naglašavaju sportski aspekt, kombinovan sa produženim zadnjim delom koji donosi izdašan prtljažnik.

Što se unutrašnjosti tiče, tu su četiri individualna sedišta presvučena sa više od 100 metara crne elastan tkanine, koja je ručno skrojena i urađena. „Lava“ crvena tema se nastavlja i unutar vozila, što doprinosi atraktivnosti, a visokotehnološki domen je naglašen digitalnim instrument klasterom.

Nema informacija o eventualnom pogonu.

 

 

(264)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Zvezdan

Jedno od najlepših vozila….