1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. BMW M3 Speed Yellow (galerija)
BMW M3 Speed Yellow (galerija)
0

BMW M3 Speed Yellow (galerija)

725
0
Podelite sa prijateljima:

Standardan M3 vam jednostavno nije „dovoljan“? Evo rešenja.

Ovo je trenutno najskuplji BMW M3, što nimalo ne čudi s obzirom na to da je sve samo ne standardan. Zapravo, ovo je najbliže što može da se dobije M3 GTS-u. Tu je hauba od ugljeničnih vlakana i naglašen prednji spojler, upravo pozajmljen od M4 GTS.

Finiš je u „ne-možeš-da-me-ne-primetiš“ „Speed“ žutoj boji sa kontrastnim crnim krovom. Ovaj M3 je opremljen i M Performance izduvnim sistemom sa titanijumskim završecima, uredno smeštenim u mišićavom difuzoru. Najočigledniju modifikaciju čini opciono, fiskno zadnje krilo od ugljeničnih vlakna, zaduženo za dodatni vertikalni aerodinamički pritisak. Listu dodataka kazokružuju M4 GTS točkovi, obloge retrovizora od ugljeničnih vlakana i M Performance  oznake na pragovima.

Što se kabinskog prostora tiče, spoljna tema je prenesena i u unutrašnjost, sa dominantim žutim šavovima i detaljima od ugljeničnih vlakana u kombinaciji sa poliranim finišem armaturne table i centralne konzole.

Dok BMW vredno radi na novoj generaciji serije 3, glasine kažu da aktuelni M3 nije dao završnu reč, jer se 2018. očekuje dolazak CS verzije. Iz Bimmer Posta javljaju da sedan slediti primer M4 CS sa 460 ks i 600 Nm. Povećanje snage u odnosu na M3 Competition Package (450 ks, 550 Nm) će biti komplementarna sa agresivnijim dizajnom eksterijera i dodatnim aero hardverom. Naravno, „dijeta“ se podrazumeva.

U međuvremenu, ovaj Speed Yellow je najbolja M3 stvarčica.

(725)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments